Temanu'a

Taking some TEAM time

Fe(e)stival

Wie nodig je allemaal uit als je twee jaar gaat reizen? Al gauw zit je aan teveel volk voor een simpel tuinfeest. De oplossing… je feest meerdere dagen! We beginnen donderdag op school waar we samen met de kids een voorstelling doen over onze trip, bekijk zeker eens het filmpje.

Onverwachts worden we daarna verrast met een spetterend klasafscheidsfeestje voor Roxie -bedankt juf Erika en 1A voor alle leuke, lieve attenties- … Een onvergetelijk moment voor onze dochter die het toch wel moeilijk heeft met onze plannen. Ook Lyam wordt binnenkort nog in de bloemetjes gezet.

Vrijdag gaat het fe(e)stivalweekend van start met een ‘afterschool party’ voor de schoolmaatjes. ouders, juffen, buren en chiroleiding. Iedereen uit de buurt en algauw is onze oprit omgetoverd tot een fietsenparking! Alweer geslaagd; kids amuseren zich te pletter op het springkasteel en Lyam leeft zich uit als Dj. Hij leert al snel dat je de muziek moet spelen die de rest leuk vindt. Als hij een “like me” liedje opzet staat de dansvloer al vlug vol met meisjes… Wij kunnen dan weer ronduit babbelen met al onze Weerdse vrienden die blijkbaar allemaal fervente Duvel-drinkers zijn! De voorraad Duvel voor het weekend is er al door op vrijdag!

Ook zaterdag zit het weer mee en straalt de zon wanneer de eerste vrienden aankomen in de vroege namiddag. Gezellig om met iedereen te kunnen praten en zelfs een klein fuifje te doen met de nodige moves tot in de vroege uurtjes! By far, 1 van de beste feestjes in onze garage.

Zo, bijna klaar voor vertrek. Altijd welkom in Tholen bij ons”echte”‘ vertek op zondag 30 juni rond de middag. We proberen rond 14-15u daar weg te varen. Hier alvast de nodige gegevens: Scheepswerf van Duivendijk, Contr’ Escarpe 1, 4691 BB Tholen, Nederland.

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

 1. Rita De Gelder juni 28, 2019

  Veel geluk op jullie GROOT AVONTUUR.
  Tante RIta

 2. huguette thys juni 28, 2019

  dag Bert en Stefie,
  Jullie kennen mij niet, maar ik heb het gevoel jullie via Jaklien een beetje te kennen. Ik ben namelijk een klasgenote van Jaklien en volg hun blog op de voet! Vorige zomer ben ik in Hofstade zelfs getuige geweest van de eerste stappen die Lyam zelfstandig zette in de zeilwereld.
  Jullie site heb ik doorgekregen van Jaklien en hem al helemaal gelezen. Proficiat!
  Ik ga jullie tocht met veel interesse op de voet volgen. Het enige verschil, denk ik, is dat ik mijn atlas (nog echte boek) minder zal moeten boven halen om een idee te hebben van jullie positie!
  Mij rest enkel jullie en de kinderen een behouden vaart te wensen! (reacties laat ik via Jaklien weten)
  Zeggen ze in de scheepvaart niet SCHIP AHOI!
  Groet
  Huguette Thys

 3. Karen juli 5, 2019

  Hey hey, supercool filmke van Lyam en Roxie! Doet deugd om dat te zien. Heel veel plezier, wij duimen voor de juiste wind en een goede spirit aan boord! Tot binnenkort en veel groetjes vanuit de Galapagos xxx
  Ktje

Laat een reactie achter

© 2020 Temanu’a

Thema door Anders Norén